タイチュラーロンコーン大学の留学生

2013 Aug 12

タイチュラーロンコーン大学の3年製Suthawee Tiranaswasdiさん、Jirat-Orn Siripananさん、Vipol Tanakhullachet君の3名が、6月1日から7月26日まで情報テクノロジー学科の研究室に滞在し、各自、画像処理など自分のテーマでプロジェクトを進めました。今後も、同大学と交流を深めていく予定です。

Three third-year students of Chulalongkorn University(Thailand), Miss Suthawee Tiranaswasdi, Miss Jirat-Orn Siripanan, Mr.Vipol Tanakhullachet visited the laboratories of the Department of Integrated Information Technology from June 1st to July 26th, and experienced working on the research projects related to their own themes such as image processing. We will continue to deepen mutual exchanges with the university.